Доналд Тръмп ще спечели събранията на републиканците в Мисури, проектите на

...
Доналд Тръмп ще спечели събранията на републиканците в Мисури, проектите на
Коментари Харесай

Тръмп побеждава Хейли в събранията на републиканците в Мисури

Доналд Тръмп ще завоюва събранията на републиканците в Мисури, плановете на Асошиейтед прес, осигурявайки още една победа за някогашния президент против някогашния дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли.

Асошиейтед прес разгласи конкуренцията за Тръмп рано в събота следобяд. Очакваше се някогашният президент да завоюва успеха след огромни победи във всяко съревнование преди събота.

След загубата си в родния си щат Южна Каролина Хейли даде обещание да остане в надпреварата поне до Супер вторник на 5 март, където гласоподавателите в 15 щата ще се насочат към урните, с цел да създадат своя избор за президент.

>

Въпреки че Тръмп е безапелационният победител в щата, Мисури награждава 51 от своите 54 делегати посредством траял месеци развой, наименуван „ система за събиране на фракции “, която стартира едвам със събранията в събота.

Системата диктува, че 11 делегати ще бъдат присъдени на претендентите на щатско равнище и пет ще бъдат присъдени от всеки от осемте конгресни региона на Мисури. Тримата останали делегати са пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР